Ons bedrijf

Woningbouw Merckaert, realiseert reeds meer dan 60 jaar woningen met de hoogste kwaliteit van afwerking, op volledig traditionele wijze en betaalbaar voor iedereen.

Bij Woningbouw Merckaert kan u terecht met uw eigen ideeën. Op deze manier wordt telkens opnieuw een woning gerealiseerd naar ieders wensen.

 

Woningbouw Merckaert staat met zijn technische en commerciële mensen steeds klaar om samen met de klant een project uit te werken met een optimale woonkwaliteit binnen ieders budget. Door zijn persoonlijke aanpak onderscheidt Woningbouw Merckaert zich van vele andere "sleutel op de deur" woningbouwbedrijven. Ten allen tijde krijgt de klant professionele ondersteuning bij materiaalkeuze en een perfecte werfopvolging.

 

Een bezoek aan de bedrijfsgebouwen en toonzaal van Woningbouw Merckaert loont steeds de moeite. Wij hopen ooit het plezier te hebben samen met u als bouwheer uw gedroomde woonhuis te realiseren.

Waarom bouwen met ons?

  1. Een erkend en geregistreerd familiebedrijf “Sleutel op de deur”
  2. Een vaste aannemingsprijs
  3. Een vaste bouwtermijn en in één continue fase afgewerkt
  4. De woning wordt steen per steen op traditionele wijze gebouwd en afgewerkt met overwegend eigen arbeiders.
  5. Professionele technische ondersteuning gedurende het gehele bouwproces van uw woning
  6. Wij beschikken over een groot gamma referenties van woningen met traditionele, originele of vernieuwende en gedurfde concepten, betaalbaar voor iedereen.
  7. In onze woningen worden enkel materialen met de beste prijs / kwaliteit verhouding gebruikt.
  8. Er is slechts één aanspreekpunt binnen het bedrijf.
  9. Het bedrijf garandeert een permanente en vlotte werfopvolging.